Tietosuojakäytäntö

Tämä tietosuojakäytäntö kuvaa, kuinka SILTA Digital S.L.:n rekisterin pitäjänä kerää ja käsittelee verkkosivuiltaan keräämiään tietoja. Rekisterin pitäjänä SILTA Digital S.L. sitoutuu noudattamaan henkilötietolakia (523/99)10§ ja EU:n tietosuoja-asetusta (EU) 2016/679, the General Data Protection Regulation (GDPR).

Käyttämällä sivustoamme hyväksyt tämän tietosuojakäytännön.

Mitä on henkilötieto?

Henkilötiedolla tarkoitetaan kaikkia tunnistettuun tai tunnistettavissa olevaan luonnolliseen henkilöön, liittyviä tietoja; tunnistettavissa olevana pidetään luonnollista henkilöä, joka voidaan suoraan tai epäsuorasti tunnistaa erityisesti tunnistetietojen, kuten nimen, henkilötunnuksen, sijaintitiedon, verkkotunnistetietojen taikka yhden tai useamman hänelle tunnusomaisen fyysisen, fysiologisen, geneettisen, psyykkisen, taloudellisen, kulttuurillisen tai sosiaalisen tekijän perusteella.

Mitä tietoja kerätään?

Jos lähetät verkkosivujemme kautta lomakkeen tai ilmoittaudut tapahtumiimme, täytät työhakemuksen tai tilauslomakkeen, saatamme pyytää sinulta myös henkilötietojasi.

Lisäksi keräämme kävijöistä evästeiden avulla anonyymisti verkkosivujen käyttöön ja käyttökokemukseen liittyviä tietoja, kuten IP-osoitteesi, tietoja selaimesi ja käyttöjärjestelmäsi asetuksista ja sivujen käyttötavoista. Tietoja käytetään analysointiin, sivuston mukauttamiseksi ja kehittämiseksi sekä verkkomarkkinoinnin kohdentamiseksi.

Jos et halua, että tietokoneellesi tallennetaan evästeitä, voit estää evästeiden käytön selaimestasi ja/tai poistaa selaimesi tallentamat evästetiedot selaimen asetuksista. Kannattaa kuitenkin huomioida, että joidenkin verkkosivustomme palveluiden osalta evästeiden käytön estäminen saattaa vaikuttaa sivuston toiminnallisuuteen.

Jos olet selaimessasi sallinut evästeet, voidaan evästetieto yhdistää verkkosivuillamme syöttämiisi henkilötietoihin mukautettun sisällön toimittamiseksi.

Sivustollamme on käytössä myös kolmannen osapuolen markkinointi- ja mainonta- ja analytiikkajärjestelmiä. Näiden järjestelmien evästeiden avulla kerättyä tietoa voidaan käyttää SILTA Digital S.L.in tuottaman kohdennetun mainonnan ja markkinointiviestinnän tuottamiseen, sivuston käytettävyyden parantamiseen sekä kävijätiedon analysoimiseen. Sivustomme tietojen kerääminen ja käsitteleminen näiden kolmannen osapuolen palveluntarjoajien kautta on tämän sivuston tietosuojakäytännön mukaista.

Lisäksi sivustolla voidaan käyttää yhteistyökumppaneidemme kolmannen osapuolen evästeitä hyödyntäviä järjestelmiä mainonnan kohdentamiseksi.

Kuinka käytämme tietojasi?

  • Tilaamiesi tuotteiden ja palveluiden toimittamiseen
  • Verkkosivujemme käytön seurantaan ja mittaamiseen
  • Parantaaksemme sivustomme käytettävyyttä ja toiminnallisuuksia eri laitteilla ja käyttöjärjestelmillä
  • Sisällön optimointiin
  • Myynninedistämis- ja markkinointiaktiviteettien kohdentamiseen ja tehokkuuden seuraamiseen
  • Lain sallimissa puitteissa palveluidemme markkinointiin
  • Asiakasviestinnän parantamiseksi ja potentiaalisten asiakkaiden tunnistamiseksi
  • Yhteydenottopyyntöjen käsittelyyn ja niihin vastaamiseen sekä tapahtumiin ilmoittautuessa tunnistautumiseen

Miten käsittelemme tietojasi?

Käytämme tietojasi ainoastaan tämän tietosuojakäytännön mukaisesti. Emme luovuta kerättyjä tietoa SILTA Digital S.L.n ulkopuolelle muutoin kuin alla mainituin poikkeuksin. Tietojen käyttöoikeus on vain palveluksessamme olevilla henkilöillä, jotka tarvitsevat tietoja työtehtäviensä suorittamiseksi.

Poikkeuksena edellä mainitusta ovat ne SILTA Digital S.L.n luotetut yhteistyökumppanit, jotka ovat olennainen osa SILTA Digital S.L.n palvelutuotantoa tai tuotteiden toimitusketjua tai operoivat SILTA Digital S.L.n markkinointi-, mainonta- tai analytiikkajärjestelmiä. Näiden kolmannen osapuolen toimijoiden tietojen käsittely on sopimuksin rajattua.

Henkilötietojasi ei myydä eikä luovuteta muille ulkopuolisille yrityksille tai organisaatioille kaupallisiin tarkoituksiin.

Tietoja ei luovuteta Euroopan Unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

Tietoja saatetaan luovuttaa viranomaisille tilanteessa, jossa SILTA Digital S.L. on velvoitettu toimimaan niin lain, asetuksen, toimivaltaisen viranomaisen tai oikeuden päätöksen perusteella.

Käsittely perustuu yhteen tai useampaan ao. kohtaan:

  1. Rekisteröity on antanut suostumuksensa henkilötietojensa käsittelyyn.
  2. Käsittely on tarpeen sellaisen sopimuksen täytäntöön panemiseksi, jossa rekisteröity on osapuolena, tai sopimuksen tekemistä edeltävien toimenpiteiden toteuttamiseksi rekisteröidyn pyynnöstä.
  3. Käsittely on tarpeen rekisterinpitäjän lakisääteisen velvoitteen noudattamiseksi.
  4. Käsittely on tarpeen rekisteröidyn tai toisen luonnollisen henkilön elintärkeiden etujen suojaamiseksi
  5. Käsittely on tarpeen yleistä etua koskevan tehtävän suorittamiseksi tai rekisterinpitäjälle kuuluvan julkisen vallan käyttämiseksi
  6. Käsittely on tarpeen rekisterinpitäjän tai kolmannen osapuolen oikeutettujen etujen toteuttamiseksi.

Tietoa voidaan säilyttää asiakassuhteen ajan tai kunnes rekisteröity itse pyytää poistoa rekisteristä. Tämänkin jälkeen saatamme käsitellä ja säilyttää tietoa, jos käsittely on tarpeen rekisterinpitäjän (SILTA Digital S.L.) lakisääteisen velvoitteen noudattamiseksi.

Tietojen tarkistaminen ja käytön kieltäminen

Sinulla on oikeus tarkastaa mitä tietoja sinusta säilytämme, muuttaa/korjata tietoja sekä halutessasi pyytää tietojen poistamista. Kielto- ja oikaisuasioissa voit olla yhteydessä sähköpostitse SILTA Digital S.L.n tietosuojavastaavaan tietosuoja(at)siltadigital.fi.

Sinulla on myös oikeus kieltää tietojesi käyttö suoramarkkinointiin. Muutospyynnöt tai suoramarkkinoinnin eston voit tehdä lähettämmällä pyynnön sähköpostilla osoitteeseen tietoja(at)siltadigital.fi

Linkit kolmansien osapuolien sivustoille

Sivustollamme voi olla linkkejä kolmansien osapuolien sivustoille. Näillä kolmansien osapuolien sivustoilla on omat tietosuojakäytäntönsä, emmekä ole vastuussa näiden linkitettyjen sivujen sisällöstä ja toiminnasta millään tavalla.

Yhteydenotot

Tietosuojaan liittyvissä tiedusteluissa pyydämme sinua ottamaan yhteyttä sähköpostitse SILTA Digital S.L.n tietosuojavastaavaan tietosuoja(at)siltadigital.fi