Tiedätkö, mitä verkkosivujesi sisältö kertoo yrityksestäsi?

Tiedätkö, mitä verkkosivujesi sisältö kertoo yrityksestäsi?

by Tuomo Antikainen, 25/09/2019

Mikä olisikaan kätevämpää kuin se, että verkkosivusi olisivat nykyisille ja potentiaalisille asiakkaillesi se alusta, jonka kautta he saavat kontaktin yritykseesi ympäri vuorokauden? Monesti yritykset eivät kuitenkaan käytä hyödykseen toimivien verkkosivujen koko potentiaalia. Sivut tehdään kiireessä ja verkkosivujen sisältö kertoo käyntikorttimaisesti vain yhteystiedot, kun se voisi olla asiakkaillesi paljon muutakin. Kohderyhmää puhuttelevalla sisällöntuotannolla, hakukoneoptimoinnilla ja teknisesti toimivalla sivustolla saat yrityksellesi rakennettua uuden viestintäkanavan, joka tavoittaa ja puhuttelee kohderyhmääsi jokaiseen vuorokauden aikaan, kertoen juuri niitä arvoja ja asioita yrityksestäsi kuin toivotkin.

Suunnittele verkkosivusi ajatuksella

Sivuston toiminnallisuus on yksi tärkeimmistä asioista, joilla saat vierailijan viihtymään sivustollasi pidempään. Kävijän täytyy kokea saavansa etsimänsä tieto sivuiltasi vaivattomasti. Olethan miettinyt, miten haluat kävijäliikennettä sivuillasi ohjata? Mahdollisimman selkeä ja yksinkertainen rakenne (KISS = keep It short and simple) palvelee sekä asiakastasi että sinua. Verkkosivuillasi oleva sisältö on tällöin helposti lukijan jäsenneltävissä sekä löydettävissä ja sinulle helpommin päivitettävissä.

Testaa verkkosivusi sisällön toimivuus

Ostopolku on hyvä viitoittaa selkeästi. Mistä tuotteesi ovat ostettavissa ja millä ehdoin? Vai haluatko ohjata vierailijan yhteydenoton tekemiseen tai testikäyttäjäksi? Parhaiten sinua verkkosivujen uudistuksen tai rakentamisen parissa auttaa arvuuttelun sijaan A/B testaus, jolla tutkit mikä sisältövaihtoehdoista saa useimmat sivuillasi vierailevat reagoimaan toivotulla tavalla. Pidäthän huolen, että palvelet verkkosivuillasi myös nykyisiä asiakkaitasi, lisäpalveluiden ollessa helposti ostettavissa tai sopimuksen jatkon helposti toteutettavissa. Osaavan ammattilaisen avulla saat ulkopuolisen näkökulman toiminnallisuuksien testaamiseen sekä apuja niiden toteuttamiseen.


Haluatko löytää lisää asiakkaita? Me autamme asiakkaat löytämään sinut!

Ota yhteyttä!


Tuo yrityksesi persoona esiin sisällöntuotannon keinoin

Ollakseen helposti lähestyttävä, yritys tarvitsee itselleen persoonan. Kun selailet verkkosivujasi, tuovatko ne esiin sellaisia piirteitä ja asioita yrityksestäsi kuin toivoisit? Kuvapankkien tusinakuvat koetaan monesti etäisinä, kun taas yrityksen omien persoonien tai tilojen kuvat tuovat asiakkaan lähemmäs yritystäsi. On inhimillistä, että herätät enemmän luottamusta asiakkaissasi kun tekemisesi on läpinäkyvää ja myös verkkosivuillasi toistuvat tutut henkilöt, tekemisen meininki ja palveluote. Erilaiset tarinat liiketoiminnastasi, asiakasreferenssit ja suositukset esittelevät asiakkaillesi, miten teillä asiat hoidetaan. Videosisältö on tullut yhä suosituimmaksi ja koska ne ovat nykyään helpommin toteutettavissa, saat monipuolistettua sisältöäsi ja lisättyä sivujesi viihdyttävyyttä toteuttamalla osan sisältöelementeistä videoina.

Opasta ja ole lähellä asiakastasi

Älä anna asiakkaasi eksyä sivuillasi. Tue sivujesi tarinoita tarvittavilla aktivointipainikkeilla ja pidä yhteydenottokynnys matalana. Opasta asiakasta esimerkiksi Usein kysytyt kysymykset -palstalla tai kehota asiakastasi olemaan yhteydessä pitämällä yhteystiedot ja yhteydenottokanavat näkyvillä. Yhteydenottolomakkeen on hyvä olla mahdollisimman helposti täytettävä, jotta se on tehokas ja vaivaton väline tarkemman tiedon kyselemiseen tai muuhun yhteydenottoon. Kun haluat kerätä asiakasrekisteriä itsellesi markkinointia ja myyntiä varten, huolehdithan, että pyydät yhteystietoja siellä, missä liikenne on aktiivista.


Haluatko löytää lisää asiakkaita? Me autamme asiakkaat löytämään sinut!

Ota yhteyttä!


Verkkosivun sisällöntuotanto saa vierailijan sitoutettua tutuksi kävijäksi

Verkkosivustosi sisällön tulisi parhaimmillaan tukea johdonmukaisesti yrityksesi muuta viestintää ja brändiäsi. Toteuta verkkosivujen sisältö kohderyhmällesi ymmärrettäväksi, selkeäksi ja informatiiviseksi. Sisällöntuotannon yksi tärkeistä elementeistä verkossa on hakukoneoptimointi, jolla helpotat juuri sinun verkkosivujesi löytymistä muiden palveluntarjoajien joukosta. Kun tuotat jatkuvasti kohderyhmääsi kiinnostavaa sisältöä, olipa kyseessä blogi, vlogi tai uutiset, kasvatat tunnettuutta ja sitoutat nykyiset asiakkaasi paremmin tuotteidesi ja palveluidesi pariin. Voit kätevästi ulkoistaa osan tai koko sisällöntuotantosi ammattilaiselle, mikäli haluat itse keskittyä liiketoimintasi muihin osa-alueisiin.

Maksuton konsultointi kertoo verkkosivun uudistustarpeet

Ollessasi epävarma siitä, mitä yrityksesi verkkosivujen sisältö muille kertoo tai oletko hyödyntänyt koko verkkosivujesi potentiaalin, ota yhteyttä asiantuntijaan ja tilaa maksuton konsultointi verkkosivujesi tilasta. Ajan varaaminen ja konsultaatiopalaveri eivät sido sinua mihinkään. Saat itsellesi kattavan analyysin sivujesi toiminnallisuutta, sisältöä sekä optimointia koskien. Varaa aika >> TÄSTÄ!

 

Silta Digital on kasvumarkkinointiin erikoistunut yritys, joka antaa boostia liiketoimintaasi tehokkaalla digitaalisella markkinoinnilla. Palveluihimme kuuluvat muun muassa verkkosivujen uudistukset, hakukoneoptimointi sekä monipuolinen sisältömarkkinointi kaikissa digitaalisissa kanavissa. Lisää hyviä vinkkejä kasvusuunnan löytämiseksi verkossa löydät blogistamme.


Muita sinua mahdollisesti kiinnostavia blogikirjoituksia
Lisää liidejä verkkosivuiltasi – tarkista nämä 5 seikkaa
Mitä me oikeastaan edes saamme aikaiseksi? Uusittujen verkkosivujen ja niiden perusoptimoinnin vaikutukset
Tiedätkö oikeasti mitä on sisältömarkkinointi?
Mitä me oikeastaan edes teemme?
Mitä hakukoneoptimointi (SEO) on ja miksi se on tärkeää kaikille yrityksille?
5 Vinkkiä sosiaalisen median markkinointiin
14 syytä miksi kaikkien yritysten kannattaa perustaa blogi


Haluatko löytää lisää asiakkaita? Ota yhteyttä meihin ja me autamme asiakkaat löytämään sinut!
__________

Jätä meille tietosi alla olevalla lomakkeella ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian. 🙂

Nimesi

Yrityksen nimi

Kotisivujen osoite

Sähköposti

Puhelinnumero

Lisätietoja

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>